2023 m. lapkričio 19 d., sekmadienis

Lietuva, kiečiausia pasaulio šalis!

Čia įrašas tiems, kas pirmą kartą patenka į šį blogą. Gero skaitymo!  :)

Ðar prieš savo atsivertimą į Kristų labai domėjausi istorijos mokslu. Datų ir skaičių gerai neįsimindavau, bet traukė visa žmonių visuomenės vystymosi raida. Nuo pirmykštės bendruomenės iki pat šiuolaikinio postmodernizmo ir transhumanizmo. Karai,  marai, suirutės, valstybių sienų kaitos, miestai, žemės, kunigaikštystės, imperijos... Tame pačiame didžiojo, visagalio laiko žaidime taip pat dalyvavo šalis,gražiu vardu Lietuva. Ėjo, klupo, kėlėsi ir vėl ėjo. Šalis,  tauta, be galo mylinti laisvę! Tik bėda, kad dėl savo ekonominio išsivystymo lygio vis velkamės kažkur uodegoje. Ir save nuolat už tai vainojame. Nors pagal žurnalo The Economist paskelbtus duomenis,  lietuvių pajamos jau siekia 89 % vakarų šalių tą patį rodmenį. Tad gal visai be reikalo ta saviplaka?
Pasakysiu dar daugiau, kas netelpa į mūsų valdžios vyrų bei moterų galvas ir planus: būtent čia, į Lietuvos sostinę Vilnių iš dangaus nusileis antrąkart į žemę sugrįšiantis Jėzus Kristus.Vilnius- Naujoji Jeruzalė! (Viešpatie, pats matai kaip man kartais nelengva naudoti tavo duotą pranašystės dovaną). Išsipildys Šventajame Rašte pasakyti jo žodžiai: "Ir daugelis pirmųjų bus paskutiniai ir daugelis paskutinių- pirmieji ". Taip, tiesiog genialu! Dieviškai genialu ir taiklu! Nes juk Lietuva buvo paskutinė, kuri buvo priimta į krikščioniškų tautų šeimą. Kas nežino ar pamiršo, priminsiu, kad tai įvyko tik XIV amžiaus pabaigoje,  1387 metais. Tad dar nėra nė 640-ies metų. Šioje vietoje su datom ir skaičiais man viskas tvarkoj. 
Dar nėra išsipildęs Dievo pažadas, kad Izraelio tautos pasauly bus tiek, kiek "jūroje smilčių ".  Kur yra dabartinis Izraelis ir gyvena žydai, ateityje bus ir tą kraštą valdys tik viena Ašero gentis. O visos kitos bus pasiskirsčiusios po likusį pasaulį. (Žr. įrašą "Dievo tauta gyva!") Pradžioje tų žmonių bus 144000. Tai dalis tų pačių sielų, kūnų iš 600000, kuriuos Mozė kadaise išvedė iš Egipto žemės. (Mano mieloji septynių dalių Krikščionių Bažnyčia, ir tavo mokymų bei doktrinos neaplenks artėjanti Apokalipsė).  O tų visų genčių vadai yra iš Lietuvos. Ir aš juos visus pažįstu. Apšvieski juos,  Šventoji Dvasia! Taip, kaip mane apšvietei! 
Grįžkime dar trumpam atgal prie Lietuvos. Ir paminėkime dar Latviją. Bei Estiją. Nes čia gyvena Dievo tautos Judo gentis. Kiekvienoje šalyje po 4000. Aš tas Judas. Irgi sugrįžęs atgal,  iš Amžinybės. Vis galvodavau, kodėl, išgirdus garsiąją dainą "Bunda jau Baltija", man per visą kūną bėga šiurpas. Ne baimės, o kažin kokio keisto didingumo. 
Tad dėl visų išvardytų dalykų, Lietuva ir yra kiečiausia pasaulio šalis!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą